Els preus aplicables a cada producte són els indicats en la pàgina web de SIMETRYA el dia de la comanda incloent tots ells l’IVA corresponent. (l’Impost sobre el Valor Afegit)

Les ofertes estaran degudament marcades i identificades com a tal, indicant convenientment el preu anterior i el preu de l’oferta actual.

Els preus podran variar en qualsevol moment, sense afectar les comandes que ja hagin estat realitzats i acceptats per SIMETRYA.

Les despeses d’enviament corresponents a les compres realitzades i acceptades per SIMETRYA seran les següents:

ü  Fins 69,00 € de compra suposarà una despesa d’enviament de 10,15 €.

ü  Superiors a l’import 69,00 € de compra les despeses d’enviament seran gratuïtes.

Els preus indicats com a despeses d’enviament, s’aplicaran per a tots aquells enviaments dins del territori espanyol a excepció de les Illes Canàries, Ceuta, Melilla o territoris fora d’Espanya. Per altres destinacions SIMETRYA definirà i comunicarà al Client les despeses d’enviament corresponents.


Forma de pagament

El pagament de les compres es realitzarà mitjançant targeta de crèdit Visa, Mastercard i  Amex.

Així mateix, SIMATRYA també acceptarà el pagament mitjançant transferència bancària al següent número de compte:

IBAN: ES67 2100 3385 30 2200135232 de la Caixa   BIC:  CAIXESBBXXX

o al número de compte:

IBAN: ES32 0081 0101 31 0001243228 del Banc Sabadell. BIC:  BSABESBB

Si el pagament s’efectua mitjançant targeta de crèdit, l’import de la comanda quedarà bloquejat i no s’efectuarà el càrrec fins que la comanda no hagi estat enviat.

En cas de requerir factura, podrà marcar l’opció “empresa” durant el procés de tramitació de la comanda. Així mateix, haurà d’omplir les dades fiscals de l’empresa perquè es procedeixi a l’enviament de la factura.