1. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Si el producte no té un defecte de fabricació:

Vostè disposa d'un termini de 15 dies des de la data de la seva recepció per tornar el producte.

Perquè es realitzi amb èxit la devolució s'ha de complir el següent:

ü  No ha d’haver estat usat.

ü  Omplir el full de devolució que podeu trobar al revers de l'albarà de lliurament.

ü  Mantenir l'embolcall original, les instruccions, l'albarà de compra i tota aquella documentació que l'acompanyi. El producte ha d'estar en les mateixes condicions en què va ser rebut.

ü  No s'acceptaran devolucions de productes personalitzats o fets a mida.

SIMETRYA contactarà amb Vostè per fixar dia i hora en què se li recollirà el paquet.

Les despeses del transportista seran a càrrec de Vostè.

SIMETRYA examinarà l'article i li comunicarà si té dret o no a la devolució. En cas afirmatiu, es retornaran els diners utilitzant el mateix mètode que es va utilitzar per realitzar la compra, descomptant l'import de la despesa d'enviament.


Si el producte és defectuós o erroni:

SIMETRYA garanteix la qualitat dels seus productes i del servei, però si per error rep un producte que no ha demanat o aquest es troba en un estat defectuós, pot contactar amb nosaltres al telèfon 93 6222464 o enviant un correu electrònic a la següent adreça: devoluciones@simetrya.es. El Client haurà de seguir els passos indicats en l'apartat anterior.

SIMETRYA contactarà amb Vostè per fixar dia i hora en què se li recollirà el paquet.

SIMETRYA procedirà a examinar detingudament el producte tornat i li comunicarà al Client per correu electrònic dins el termini de 10 dies, si procedeix a la devolució o substitució d'aquest. En cas de devolució, la quantitat pagada li serà reemborsada íntegrament, incloses les despeses i el cost en què s'hagi incorregut per tornar-lo. L'import es retornarà mitjançant el mateix suport que va utilitzar el Client per pagar la compra en el termini màxim de 30 dies.

Les comandes amb mesures especials, un cop entregades no es poden tornar.
 

2. CANVIS - CANCEL·LACIONS

Si Vostè necessita canviar o cancel·lar la seva comanda, pot fer-ho trucant immediatament al telèfon 93 6222467 o enviant un correu electrònic a devoluciones@simetrya.es. Si la comanda ja està en trànsit i fora del nostre magatzem no serà possible realitzar canvis o cancel·lacions i SIMETRYA l'enviarà tal com ho va demanar.